Четвер, 25.04.2024, 20:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Білокамінський освітній округ

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109

Головна » Архів матеріалів
Вранішня зарядка корисна як для дітей, так і для дорослих будь-якого віку. Вона потрібна кожній людині, аби після сну організм підготувати до праці. Ранкова зарядка значно підвищує настрій і мабуть зміцнює нервову систему. Дослідження вчених різних країн показали, що у людей, що займаються фізкультурою вранці, набагато рідше трапляється депресія, і стреси вони переживають з набагато більшою стійкістю, ніж інші. До того ж заняття зарядкою змінюють психологічний стан людини, роблячи його позитивним і життєрадісним. Ранкова зарядка чудово позначається на роботі організму, він прокидається, так само, як і мозок людини. Для того щоб відчувати себе енергійним і бадьорим протягом усього дня, потрібно щоранку приділяти зарядці. З 04 до 07 квітня у всіх школах Білокамінського освітнього округу проводилась ранкова зарядка з учнями та персоналом школи. Учні з задоволенням робили вправи, бігали, стрибали. Якщо регулярно займатися ранішньою зарядкою, посилюється циркуляція крові, поліпшується ... Читати далі »
Переглядів: 311 | Додав: Сонце | Дата: 08.04.2016 | Коментарі (0)

Насичено і змістовно пройшов предметний тиждень математики, фізики та інформатики у Білокамінському НВК. В рамках тижня було проведено ряд відкритих уроків з використанням ІКТ: у 6 класі з математики вчителем Писарчук М.І. на тему «Дії з раціональними числами», у 7 класі з фізики учителем Козич Н.І. на тему «Атмосферний тиск. Дослід Торрічеллі. Вимірювання атмосферного тиску», у 10 класі з фізики на тему «Основи молекулярно-кінетичної теорії» учителем Козич В.Р. Позакласний захід – математичний ранок « Математика – цариця наук» з учнями 5 класу підготувала і провела учитель математики Вітковська М.П. В гості до дітей завітали числа, геометричні фігури, факір-фокусник. Була проведена математична вікторина . Учні школи одержали призи, дипломи, сертифікати за участь у проекті «Міксіке» та інтерактивних конкурсах Кенгуру та Колосок. Також було проведено етап конкурсу Кенгуру-2016. Протягом предметного тижня учні змогли подавати свої проекти, вікторини, публікації. Предметні тижні є традиці ... Читати далі »
Переглядів: 458 | Додав: Сонце | Дата: 25.03.2016 | Коментарі (0)

18 березня 2016 року вчителем християнської етики Білокамінського НВК Чайковською Ольгою павлівною був проведений відкритий урок у 9 класі на тему: «Українські християнські традиції та елементи сакрального мистецтва». Урок було проведено у храмі Пресвятої Трійці с. Білий Камінь при допомозі отця Остапа. Учні мали можливість побувати у вівтарі, побачити церковний посуд, дізнатися про його призначення та символіку. Школярі дізналися про іконопис, символіку кольорів на іконах, символіку куполів та символіку будування храмів.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 442 | Додав: Сонце | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Згідно плану роботи міжшкільного методичного центру Білокамінського освітнього округу 09 березня 2016 року у Білокамінському НВК відбулося чергове засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів. Інтегрований урок у 1 класі «Квіти для мами» та майстер-клас з виготовлення сувенірів з солоного тіста провела вчитель початкових класів Належита Г. В. З презентацією «Проблеми наступності між дитячим садком та початковою школою» виступила вчитель початкових класів Удимович Г. С. З особливостям роботи в 4 класі, щодо підготовки до ДПА поділилася вчитель Мисак Н. М. Психолог НВК Бондаренко О. Є. провела релаксаційну хвилинку з вчителями. Такі методичні заходи сприяють вдосконаленню майстерності вчителів, пошуку нових ідей та активних форм роботи. Керівник міжшкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів Належита Г. В.
Переглядів: 344 | Додав: Сонце | Дата: 15.03.2016 | Коментарі (0)

Школа дає людині все те, без чого не можна жити на світі. Кожен, хто сьогодні трудиться в школі, працює на майбутнє і відповідальний за це майбутнє. І особливо щасливий у своїй долі той, кому зустрівся вчитель, що вміє принести в клас захопленість, любов і, звичайно ж, знання, освітлені цією любов’ю. благородство вчителя неодмінно відгукнеться в серцях його учнів. професія вчителя важка. Вона вимагає від людини не тільки великих знань, а й духовних сил, витримки і навіть мужності. Відповідно до плану методичної роботи 09 березня 2016 року у Білокамінському НВК відбувся педагогічний бенефіс вчителів Чайковської Ольги Павлівни та Русенюк Ірини Дмитрівни. У святково прибраному залі зібралися вчителі, учні, батьки, щоб віддати належну шану вчительській професії. Із вступним словом виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Максимович О. М. Учні та випускники школи подякували своїм вчителям за навчання, виховання та мудрі настанови. Майстер-клас «Розвиток критичного мисленн ... Читати далі »
Переглядів: 304 | Додав: Сонце | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

Зарубіжна література поряд з українською в системі шкільної освіти займає особливе місце. Вона сприяє розвитку логічного мислення, творчих здібностей, розвиває духовний світ школярів, виховує громадянина майбутнього. 29 лютого 2016 року у Білокамінському НВК відбувся районний семінар вчителів зарубіжної літератури. Це своєрідна школа майстерності де педагоги діляться своїм досвідом та переймають його в інших. Мета семінару: використання інноваційних методів навчання на уроках зарубіжної літератури та в позаурочний час. Учасники семінару були ознайомлені з планом проведення заходу у вигляді буклетів. Вчитель зарубіжної літератури Чайковська О. П. провела відкритий урок у 8 класі «Бачення світу в поемі Данте «Божественна комедія», її алегоричний зміст». Вчитель Гальчик Г. І. поділилася досвідом проведення позакласної та позашкільної роботи з предмета. Макаровська І. Я. виступила з доповіддю «Шляхи аналізу художніх творів на уроках української та зарубіжної літератур». Вчителі району н ... Читати далі »
Переглядів: 317 | Додав: Сонце | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

Згідно річного плану навчально-виховної роботи, плану методичної роботи, з метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук у Білокамінському НВК з 22 по 26 лютого 2016 року пройшов тиждень біології, хімії та природознавства. В рамках предметного тижня відбулися різноманітні заходи. На загальношкільній лінійці було оголошено план проведення тижня та відбулося нагородження учасників Всеукраїнського конкурсу «Геліантус». На високому методичному рівні проведені відкриті уроки вчителями Янчинською О. Д. (біологія 9 клас), Максимович О. М. (хімія 11 клас). Цікаво і змістовно пройшли позакласні заходи: акція «Первоцвіти просять захисту», вікторина «Наші пернаті друзі» (вч. Янчинська О. Д.), біологічний ранок «Екологія природи» (вч. Бородинська В. М.). Протягом тижня учні розгадували загадки, розв’язували ребуси, кросворди на природничу тематику. Проведення таких предметних тижнів дозволяє впроваджувати цікаві заходи та ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 386 | Додав: Сонце | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

2 червня 2015 року запрацював мовний літній табір «Speaky» у Білокамінському НВК. П'ятнадцять учнів молодшої групи охоче відвідують заняття та чудово проводять час. Екскурсії, фізкультхвилинки,прогулянки, розваги, ігри, театралізовані дійства , пісні англійською – усе це заохочує дітей до вивчення іноземної мови та спілкування нею.
Переглядів: 476 | Додав: Сонце | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

Небесній сотні, шана й молитви За чисті душі, що злетіли в небо Їм шлях високий Боже освяти І в мирі Господи прийми до себе. Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі. 19 квітня 2015 року у Провідну неділю учні та вчителі Білокамінського НВК разом із жителями прилеглих сіл Буського та Золочівського районів зібралися на роздоріжжі біля с. Ожидів , де встановлено знак Героям Небесної сотні, на спільну молитву за загиблих та віче про героїв минулого, сьогодення, про єдність громади в обороні Української держави. «Сьогодні ми зібралися тут, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття», - такими словами розпочав віче Ярослав Климовський, архіте ... Читати далі »
Переглядів: 402 | Додав: Сонце | Дата: 21.04.2015 | Коментарі (0)

З метою формування здорового способу життя у Білокамінському НВК протягом лютого проходив Тиждень фізичної культури і спорту. У рамках тижня проводились різноманітні заходи: інформаційно-просвітницьке заняття «Спорт - посол миру», вікторина «Історія розвитку Олімпійського руху в Україні», змагання з баскетболу між учнями 8 – 11класів, баскетбольні естафети між учнями 5 – 7 класів. Змагання з баскетболу мали на меті виявити кращі результати для гідного виступу в районі. Протягом тижня було проведено 7 змагань. Переможцями стали команди хлопців та дівчат 11 класу. У баскетбольних естафетах перше місце виборола команда учнів 6 класу. Загалом у цих змаганнях взяли участь 68 учнів НВК. Заняття спортом є незамінною частиною життя кожної дитини. Фізична культура і спорт дають організму заряд енергії та позитивні емоції , сприяють зміцненню імунної системи , захищаючи тим самим людину від безлічі видів хвороб.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 443 | Додав: Сонце | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 8 9 »
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz