П`ятниця, 19.04.2024, 07:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Білокамінський освітній округ

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109

Головна » Архів матеріалів
З метою ознайомлення учнів з поняттям «лідерство», розвитку лідерських якостей та позитивного самосприйняття, відповідальності, лідерського світогляду 28.11.2016 р. у Білокамінському НВК було проведено заняття з елементами тренінгу «Основи лідерства».
У занятті взяли участь члени учнівського самоврядування. Учасники з’ясовували, які риси притаманні лідеру, вибудовували адекватну самооцінку, вчилися ораторського мистецтва, розвивали навички володіння аудиторією. На підставі аналізу біографій відомих особистостей визначали їхні основні лідерські риси. При виконанні вправи «Паркан ідей» учні давали свої пропозиції щодо можливих сфер застосування своїх лідерських здібностей у повсякденному житті школи та навчанні. Активну участь у занятті брала директор НВК Конашевич В. Л.
Заняття відбулося під керівництвом практичного психолога Бондаренко О. Є. та соціального педагога Немченко Е. В.
Переглядів: 355 | Додав: jkmufmacsumko | Дата: 05.12.2016 | Коментарі (0)

Ці листопадові дні по-особливому зворушливі для кожного з нас тим, що саме Золочівщина дала Галичині великого громадського діяча, поета, публіциста і перекладача, автора першої «Читанки» для дітей рідною мовою, священика - Маркіяна Семеновича Шашкевича.
У неділю, 6 листопада в музеї-садибі с. Підлисся пройшло свято «Уклін Тобі, великий Маркіяне!», приурочене 205-ій річниці від дня народження нашого земляка Маркіяна Семеновича Шашкевича. На подвір’ї садиби, незважаючи на дощ, було людно. Приїхали представники райдержадміністрації, учні та вчителі Золочівської ЗОШ І-ІІІ №2, Білокамінського НВК, Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. Бузького району, солдати Національної гвардії в/ч 3007, зібралась громада села, щоб скласти шану своєму землякові. На подвір’ї біля пам’ятного хреста відбулася поминальна панахида, яку відслужив отець Ігор, парох села Підлисся. З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор Білокамінського НВК Конашевич В. Л. Діти та гості поклали квіти до пам’ятника буди ... Читати далі »
Переглядів: 324 | Додав: jkmufmacsumko | Дата: 09.11.2016 | Коментарі (0)

Чотирнадцятого жовтня відзначається одне з найбільш шанованих свят в Україні - свято Покрови Пресвятої Богородиці, або, як зазвичай кажуть, "Покрови" чи "Святої Покрови".
У переддень цього свята в Білокамінському НВК вперше пройшов фестиваль Богородичної пісні. Відчути всю духовну велич свята Покрова Пресвятої Богородиці допомогли учням вчитель української мови та літератури Третяк Л. С. та вчитель музики Удимович М. Ю. Долучилася до свята також завідувач сільської бібліотеки Бедрій Г. М., яка представила учням цікаву виставку книг присвячених українським традиціям та святам. Третяк Л. С. розповіла про історичні корені свята Покрови, доречно пов’язала православне свято з краєзнавчим матеріалом. У ході свята звучали Богородичної пісні у виконанні школярів 5-9 класів, задушевно лилася пісня з уст вчителя Козич Н. І. та бібліотекаря Бедрій Г. М., учні 5 та 8 класів декламували вірші.
Такі позакласні заходи виховують любов до рідної землі, її традицій, вірувань, пробуджують в ... Читати далі »
Переглядів: 309 | Додав: jkmufmacsumko | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

Учні Білокамінського НВК не хочуть бути осторонь подій, які відбуваються в Україні і тому стали учасниками Міжнародного дня миру.
Першокласники разом з класним керівником Удимович Галиною Степанівною взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Під мирним небом». Для дітей мир асоціюється з прапором України, Тризубом, ясним сонечком, безхмарним небом, веселкою, калиною, квітами біля батьківської домівки.
Представники учнівського самоврядування закладу взяли участь в акції «Подаруй голуба». Діти з великим задоволенням, відповідальністю та хвилюванням підійшли до виготовлення паперових голубів – символів миру, щоб потім подарувати їх вчителям та учням школи, закликаючи всіх до миру та єднання. У бібліотеці школи було організовано виставку книжок «Під мирним небом».
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 311 | Додав: jkmufmacsumko | Дата: 10.10.2016 | Коментарі (0)

Ось і прийшла чарівна пора літніх канікул. На базі нашого навчального закладу розпочав свою роботу мовний табір « Rainbow»(«Веселка») , з денним перебуванням та організованим харчуванням. У таборі діти мають змогу поглиблювати знання з англійської мови, поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком. Учасниками мовного табору стали кращі учні 5-10 класів, які займаються у двох загонах: « Butterfly» ( «Метелик») і «Smile» ( «Усмішка»). До роботи залучені 13 вчителів, серед них – вчителі іноземної мови: Левкович М.М., Мар’яш Л.П., Гнуча К.В. Щоденно діти поринають у загадковий світ англійської мови. День розпочинається з хвилинки з психологом та ранкової зарядки. Заходи, які проводяться, цікаві і веселі. Екскурсії, виготовлення міні – проектів, постерів, виконання вправ, тестів, бесіди на морально – етичні теми, проведення майстер – класів - не весь перелік захоплюючих та змістовних заходів. З нетерпіння чекаємо на нашого волонтера Стефані Дотцерт з Канади
Переглядів: 488 | Додав: Сонце | Дата: 10.06.2016 | Коментарі (0)

Символом Великодніх свят здавна в українців стали й гаївки. Ці дохристиянські звичаї гармонійно вписалися в пасхальне розмаїття народних празникувань. Вони пошановують людину та природу. Галицькі гаївки – це і веснянки, і соціально-побутові, і патріотичні пісні. Вони не лише щиро вітають весну, воскресіння природи, а й ще тривалими століттями віддзеркалювали мрію про волю України. У Великодній тиждень батьки, вчителі, учні зібралися біля церкви, щоб традиція нашого народу передавалася з покоління в покоління. Учні одягнені в українські вишиванки, дівчата у різнокольорових віночках водили веснянки і гаївки: «Кривий танець», «Голубку», «Подоляночку», «На городі жовта глина».
Переглядів: 490 | Додав: Сонце | Дата: 11.05.2016 | Коментарі (0)

Згідно плану методичної роботи у Білокамінському НВК з 18 по 22 квітня проходив Тиждень історії, географії та правознавства. Впродовж тижня відбулися чимало цікавих та змістовних заходів, а саме: • Інформаційні години «Державні символи України» для 1-4 класів, «Декларація прав дитини» для 5-11 класів та «22 квітня – Всесвітній День Землі» для 1-11 класів • Конкурси малюнків з географії «Природа очима дітей» - 5-7 класи; «Світ очима дітей» - 8-10 класи; з історії «Моя Батьківщина Україна» - 5-7 класи • Конкурс історичних кросвордів присвячених здобуттю Україною незалежності – 9-11 класи • Майстер-клас з виготовлення маків-пам’яті до Дня пам’яті і примирення • Історико-географічний КВК між учнями 7-8 класів на тему «Чи знаєш ти свій рідний край» • Відкритий урок з географії у 10 класі «Канада» • Творчо-пошуковий урок з історії у 10 класі «Твоєю силою, волею, словом…» • Екскурсія в шкільний історико-краєзнавчий музей «Стежками рідного краю» • Виставка історичної літератури у шкільній б ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 501 | Додав: Сонце | Дата: 25.04.2016 | Коментарі (0)

Згідно наказу Білокамінського НВК від 01.09.2016 р. «Про організацію методичної роботи з педагогічними працівниками у 2015-2016 н.р.», з метою сприяння розвитку творчої активності учнів, їх умінь та здібностей; підвищення інтересу до навчання; стимулювання зацікавленості у громадському житті шкільного учнівського колективу, розповсюдження педагогічного досвіду вчителів, їх педагогічної майстерності в квітні 2016 року були проведені конкурси «Вчитель року-2016» та «Учень року-2016». З цією метою створено оргкомітет та журі для проведення та підбиття підсумків конкурсів «Вчитель року-2016» та «Учень року-2016». В склад оргкомітету та журі увійшли: дирекція НВК, класні керівники 5-11 класів, члени учнівського самоврядування. Оргкомітетом були розроблені критерії оцінювання вчителів та учнів, а саме: 1. Участь у конкурсах, олімпіадах, змаганнях, виставках. 2. Участь в громадському житті школи і села. 3. Наявність творчих доробок. 4. Відношення до роботи та навчання. 5. Ставлення до ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 382 | Додав: Сонце | Дата: 15.04.2016 | Коментарі (1)

14 квітня 2016 року члени Білокамінського шкільного лісництва, під керівництвом вчителя біології Бородинської В. М. та представника Золочівського держлісгоспу, інженера Тихонького В. В., брали участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, що відбувся на базі Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Учасники конкурсу представляли творчу презентацію про роботу учнівського лісництва, захищали науково-дослідну роботу в галузі лісового господарства «Альтернатива посадки дуба різними способами», брали участь у виставці досягнень учнівських лісництв. За творчу презентацію команда учнівського лісництва Білокамінського НВК отримала диплом ІІІ ступеня, за участь в конкурсі нагороджена грамотою департаменту освіти і науки Львівської ОДА та вимпелом «Учасник обласного етапу Всеукраїнського конкурсу на краще учнівське лісництво». Участь у таких конкурсах дає учням змогу обрати ма ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 363 | Додав: Сонце | Дата: 15.04.2016 | Коментарі (0)

У рамках відзначення Міжнародного дня спорту 08 квітня 2016 року в Білокамінському НВК відбулася зустріч з переможцем і призером обласних змагань з кіокушинкай карате, кандидатом в збірну Львівської області на першість України, учнем 7 класу Линвою Віталієм. Віталій займається даним видом спорту вже два роки. За цей час неодноразово брав участь у змаганнях районного та обласного рівнів, де ставав переможцем і призером. Активний пропагандист здорового способу життя, залучає своїх товаришів до занять різними видами спорту. Найвищі здобутки: тричі ставав чемпіоном області, тричі завойовував бронзові нагороди обласного рівня. Зараз готується до змагань на кубок України з кіокушинкай карате, який відбудеться 15 квітня у Львові. Віталій обдарований учень, яким гордиться наша школа. Тож ми бажаємо йому перемог та нових досягнень у спорті.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 331 | Додав: Сонце | Дата: 08.04.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 8 9 »
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz